Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Vacupress, kavitace

Vacupress je masážní přístroj, který pomocí podtlaku dokáže mechanicky oddělit nahromaděné tukové buňky ze shluků a tím vrátit jejich přirozený metabolismus do normálního stavu. Zároveň vacupress dokáže výrazným způsobem zpevnit podkožní vazivo (bříško, boky, hýždě, nohy).

jak-zhubnout-pardubice.jpg

Přístroj vacupress je vynikajících výsledků při redukci celulitidy, zpevňování pokožky, zeštíhlení problematických partií a při formování postavy.messenger_creation_3d88c2ab-0b98-45d7-9980-1e3a72051a26.jpeg

Dále se vacupress využívá při očistě neboli detoxikaci organismu, kdy lokálně zvyšuje prokrvení organismu a spalování tuků, čímž redukuje podkožní tuk – odstraňuje celulitidu, prokrvuje a regeneruje vazivo, vyhlazuje pokožku a celkově napomáhá při lymfatické drenáži.

Použitím vysoce koncentrovaných zvukových vln vysílaných na frekvenci až 80000 Hz (100 W), které vstupují do lidského těla, dochází k intenzivnímu úderu na tukovou buňku a třecí pohyb mezi tukovou buňkou může účinně využít množství tepla a spotřebovat obsah vody v buňce, což způsobí, že se tuková buňka zmenší. Když zvuková vlna navíc vibruje, může způsobit, že generované vibrace mezi buňkami způsobí, že tuková buňka praskne a rozpadne se, pocítíte okamžitý "výbuch", když se tuková buňka zmenší, čímž se dosáhne očistného účinku.

 

Kavitace

Kavitace (z latinského "cavitas" - dutina) je vznik dutin v kapalině při lokálním poklesu tlak, následovaný jejich implozí. Je to ultrazvuková bezbolestná liposukce 3. generace, která přináší nový koncept v ošetření celulitidy a nahromadění tuku. Jedná se o technologii ultrazvukových vln, které vytvářejí vakuové bublinky (kavity) v tekutině tukové tkáně.

 

Jak kavitace funguje?

Principem kavitace je rozbití membrány tukových buněk ultrazvukem. Ultrazvuk proniká do hloubky 2-3 cm, kde je uložen podkožní tuk. Působením ultrazvukových vln, vycházejících z hlavice se v tukových buňkách tvoří bubliny, které způsobí prasknutí tukové buňky. Obsah buněk se uvolní, dostane se do mezibuněčného prostoru a následně je přirozeně odplaven lymfatickými a močovými cestami ven z těla.

 

Před ošetřením - vacupress a kavitace

Je nutné alespoň dva dny před vacupressem nebo kavitací zvýšit pitný režim, minimálně na 2,5 litru denně z důvodu rozproudění lymfy.
2 až 3 hodiny před samotným ošetřením doporučujeme nejíst, pouze zvýšit pitný režim čisté neperlivé vody. V rámci zlepšení lymfatického systému je dobré vymačkat do čisté vody citrón a před spaním si uvařit některý z čistících čajových směsí. Na ošetření doporučujeme přijít v pohodlném oděvu.
 
 
Po ošetření - vacupress a kavitace
Po ošetření je důležité dodržovat zdravé stravování, pokuid možno se vyhnout se tuku a sladkostem, aby mělo tělo motivaci zbavit se z tukových buněk uvolněného tuku a mastných kyselin. Ze zkušenosti klientů se osvědčilo jíst po zbytek dne v den ošetření pouze zeleninu a následující den si udělat ovocnou čistící kúru (jíst různé druhy čerstvého neupraveného ovoce), která rovněž osvěží celý organismus. Ošetření lze opakovat po 5 - 7 dnech v závislosti na vynaložené fyzické aktivitě. Klienti využívají pro celkové vyrýsování v průměru 2 - 6 sezení.
 

Kontraindikace

Arteroskleróza a jiná cévní omenocnění

Snížená ledvinocá nebo pankreatická funkce nebo jiné onemocnění ledvin a slinivky

Onemocnšní jater

Těhotenství

Kovové implantáty (při ošetření břicha také nitroděložní tělísko s kovem)

Onemocnění srdce včetně kardiostimulátoru

Osoby užívající léky proti srážlivosti krve s vysikým cholesterolem

Onkologická onemocnění

Otoky způsobení onemocněním srdce, ledvin a jater

Akutní žilní onemocnění, trombóza

Otevřené rány a defekty kůže